Select your Top Menu from wp menus

100.000 lei – pentru inmormântarea decedaţilor, 400.000 lei – pentru tratamentul supravieţuitorilor

Familiile celor 10  decedaţi în accidentul rutier de  la Ungheni  au primit cîte 5 mii lei pentru organizarea funeraliilor, informeaza Direcţia comunicare şi relaţii cu presa a Guvernului.

Din subvenţiile Fondului Republican de Susţinere Socială a Populaţiei au fost deja transferate în teritoriu familiile celor decedaţi cîte 5 mii de lei pentru organizarea funeraliilor. În total, în acest sens a fost alocate 100 mii de lei.

De asemenea, Compania Naţională de Asigurări în Medicină a transferat în avans Spitalului din Ungheni 400 mii lei pentru acoperirea cheltuielilor de tratament a persoanelor care au suferit în urma accidentului.

In dimineata zilei de vineri,  potrivit protv.md,  37 de oameni din cei 40, care au ajuns la spital in urma cumplitului accident de la Morenii Noi, ramaneau  a fi spitalizati la Ungheni. Ceilalti trei, toti copii, au fost transferati la Centrul Mamei si Copilului din Chisinau.

Amintim ca un accident teribil sa produs joi dimineata , in satul Morenii Noi, raionul Ungheni. Un autobuz cu 50 de oameni la bord a cazut intr-un sant. Zece oameni, printre care soferul, primarul satului, sotia acestuia si doi adolescenti au murit, iar alti 40 de oameni au ajuns la spital.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/100-000-lei-pentru-inmormantarea-decedatilor-400-000-lei-pentru-tratamentul-supravietuitorilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19