Select your Top Menu from wp menus

10 purcei in fata Guvernului, în semn de protest față de politicienii moldoveni

Bărbatul a eliberat animalele sub ochii polițiștilor. El s-a declarat nemulțumit de actuala clasă politică și a dedicat ineditul „cadou” politicienilor și analiștilor politici moldoveni.

Evenimentul s-a petrecut chiar în această dimineață, în scuarul din fața clădirii Guvernului. Alexandru Gâscă, din Florești, a adus 10 purcei cu o furgonetă, pentru ca apoi să îi elibereze în plină stradă.

„E un semn de protest împotriva tuturor partidelor și a tuturor politicienilor. Sunt mai multe probleme în Republica Moldova decât cea a alegerii șefului statului. Vreau să urnesc roata cât de cât din loc și să atrag atenția că sunt probleme mai importante de rezolvat. Am dat drumul la 10 purcei”, le-a spus Alexandru Gâscă reporterilor de la Curaj TV.

Protestatarul a mai declarat că a făcut cadou purceii tuturor politicienilor și analiștilor politici din Republica Moldova. „Vreau să mai schimbe personalul cât de cât”, a precizat el.

Moldoveanul din Florești a fost dus la comisariatul de poliție din sectorul Buiucani pentru întocmirea unui proces verbal de contravenție.

sursa:adevarul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/10-purcei-in-fata-guvernului-in-semn-de-protest-fata-de-politicienii-moldoveni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19