Select your Top Menu from wp menus

10 oameni au decedat în urma unui accident rutier în raionul Ungheni VIDEO

In dimineata zilei de astazi, langa s. Merenii Noi, Ungheni a avut loc un accident despre pe care ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean,  a spus ca este cel mai grav accident  din ultimii ani. Un autocar de ruta nu s-a inscris in curba si  s-a rasturnat  de pe traseu intr-un sant. 

Pe durata zilei, numarul mortilor a fost precizat de cateva ori. Mai intai au fost declarati morti 8 oameni, mai apoi – 11. Potrivit unei informatii ulterioare, numarul celor care au murit este de 10 persoane. Din  fericire, medicii au reusit sa resusciteze o persoana considerata, initial, decedata.

Printre cei decedati sunt doi minori, dar si primarul satului Morenii Noi si sotia acestuia.

Potrivit Expresul. com din Ungheni si presei din capitala, in urma accidentului, toți pasagerii care au supraviețuit (40 de oameni) au ajuns cu traume la spital.

Din cei 40 de oameni răniți, 11 sunt copii, iar dintre ei 4 sunt în stare gravă. Aceștia se află pe masa de operații, iar medicii luptă  pentru viața lor. În ajutorul medicilor de la Ungheni au venit și 3 medici de la Chișinău.

Deocamdată nu se știe de  ce s-a răsturnat autocarul. Dar pe marginea prapastiei in care s-a prabusit autocarul nu  sunt  urme de  frânare.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/10-oameni-au-decedat-in-urma-unui-accident-rutier-in-raionul-ungheni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19