Select your Top Menu from wp menus

10 mii de dolari, oferiți pentru soția ideală

Un medic american oferă o recompensă în valoare de 10 mii de dolari pentru cel care îi va aduce soția perfectă.

Nemulţumit de faptul că metodele tradiţionale de a întâlni o femeie nu dau roade în cazul său, Emil Chynn a decis să publice un anunţ în revista Universităţii Columbia, promiţând nu mai puţin de 10.000 de dolari persoanei care îi va aduce sufletul pereche, scrie b1.ro.

În respectivul anunţ a făcut şi o scurtă descriere a partenerei ideale: drăguţă, slabă, să aibă până în 30 de ani, să nu fie fumătoare şi să îşi dorească un copil, dar să nu aibă unul dintr-o relaţie anterioară.

Bărbatul nu este la prima tentativă. A recunoscut că în urmă cu doi ani, atunci când îşi căuta un asistent pentru cabinetul său, a precizat în acelaşi anunţ că oferă 10.000 de dolari persoanei care îi va face cunoştinţă cu viitoarea sa soţie.

Medicul şi-a pus toate speranţele în acest anunţ şi aşteaptă cu interes să fie contactat de doamnele interesate.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/10-mii-de-dolari-oferiti-pentru-sotia-ideala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19