Select your Top Menu from wp menus

10 ani de închisoare pentru directorul unei firme de construcţii

Directorul unei firme de construcţii a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a înşelat 25 de oameni care au achitat 5 milioane de lei în schimbul unor apartamente, ce nu au mai fost construite.

Sentinţa a fost emisă de judecătoria sect. Rîşcani a Capitalei, care a privat bărbatul de dreptul de a ocupa anumite funcţii pe un termen de 4 ani.

Potrivit procurorilor, în perioada 2007 – 2008 inculpatul a anunţat construcţia unui complex locativ, amplasat pe str. Moara Roşie 5A şi a iniţiat procedura de colectare a mijloacelor financiare de la diferiţi investitori, ca plată pentru viitorul spaţiu locativ.

Astfel, prin înşelăciune şi abuz de încredere, în lipsa unui lot destinat pentru construcţie, bărbatul a încheiat contracte de investiţii cu 25 de persoane fizice, asigurîndu-i de legalitatea afacerii sale şi promiţîndu-le darea în exploatare a clădirii pînă la finele anului 2010.

Victimele au achitat în total peste 5 milioane de lei, însă factorii de decizie ai SRL „Pestalar” aşa şi nu au mai construit blocul de locuit.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/10-ani-de-inchisoare-pentru-directorul-unei-firme-de-constructii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19