Select your Top Menu from wp menus

1 iunie – Ziua ușilor deschise în centrele de bacalaureat pentru elevi și părinți

În ziua de 1 iunie curent, va fi organizată Ziua ușilor deschise în centrele de bacalaureat din țară pentru candidați și părinții acestora. Președintele sau secretarul centrului de bacalaureat vor informa încă o dată elevii despre modul de desfășurare a examenului, obiectele ce pot fi aduse de candidați în sălile de examen etc.

În aceeași zi, vor fi afișate și listele candidaților la examene, în ordinea alfabetică și conform profilurilor, în baza cărora elevii vor fi repartizați în sălile de examen.

În sesiunea de bacalaureat 2014 s-au înscris 28.707 candidați. Examenele se vor desfășura în 104 centre, în perioada 03-20 iunie curent. Candidații vor susține trei probe obligatorii – la limba de instruire, limba străină, disciplina de profil și o probă la solicitare. Elevii alolingvi vor susține suplimentar o probă la limba română, iar elevii de etnie bulgară, găgăuză și ucraineană vor susține și o probă la limba maternă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/1-iunie-ziua-usilor-deschise-in-centrele-de-bacalaureat-pentru-elevi-si-parinti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19