Select your Top Menu from wp menus

Alegeri locale 2019// Partidul „Șor” are 40 de candidaţi  pentru funcţia de consilier raional Orhei

40 de candidaţi ai Partidului “Sor” la funcţia de consilier raional Orhei au fost înregistraţi printr-o hotărâre aprobată luni, 16 septembrie, de către CECER nr.25 Orhei. Potrivit Hotărârii CECER, care a fost publicată pe pagina web a CEC marţi, 17 septembrie, în afară de listă care a fost depusă pe 11 septembrie şi în care sunt incluse 40 de nume şi prenume, la organul electoral au fost depuse şi alte documente necesare înregistrării persoanelor care vor să candideze, din partea PPSor, în cadrul alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019. Astfel, ar fi fost prezentate inclusiv datele biografice ale celor 40 de pretendenţi şi declaraţiile de avere şi interese ale acestora.
Primele locuri în listă sunt ocupate de către doi fruntaşi ai partidului – vicepreşedinţii Dinu Țurcanu, care este urmat de Pavel Verejanu, iar pe locul trei se afla Valerian Cristea, viceprimarul municipiului Orhei.
Potrivit legislaţiei electorale, concurenţii înregistraţi au dreptul să opereze modificări – să retragă, să înlocuiască şi să schimbe ordinea candidaţilor din lista, dar nu mai târziu de 7 zile până la ziua alegerilor.