Select your Top Menu from wp menus

Un Mitropolit moldovean este acuzat că a acumulat datorii de peste 20 de mln de ruble ruseşti

Fostul arhiepiscop de Ekaterinburg şi actualul Mitropolit al Asiei Mijlocii, Vichentie (Morari), care este originar din Sculeni, R.Moldova, este acuzat ca a contribuit la acumularea unor datorii de zeci de milioane de ruble ruseşti faţa de mai multe companii şi persoane fizice din Rusia.

Newsru.com , relatează că , creditorii eparhiei de Ekaterinburg , menţionează în adresarea lor către Patriarhul Kiril  că această datorie se  ridica la cca 20 de mln de ruble. Problema durează mai bine de 3 ani, timp în care unele companii au intrat în faliment , unele persoane fizice- creditori au decedat, iar ceilalţi se afla într-o stare meterială foarte gravă.

Majoritatea firmelor sunt companii care furnizau bijuterii din aur şi argint, eparhiei conduse de Arhiepiscopul Vichentie Morari.

Unul din creditori a relatat despre încerarea de a soluţiona anterior problema datoriilor cu arhiepiscopul Vichentie, atragându-i atenţia ca el  şi familia sa ar putea rămâne fără acoperiş daca nu i se întorc datoriile, la care arhiepiscopul i-ar fi sugerat să-şi vandă soţia.

În iulie 2011 , ariepiscopul Vichentie (Morari), a fost numit în funcţia de Mitropolit al Asiei Mijlocii.
Faţa  bisericească s-a născut la 4 octombrie,  1953 în satul Sculeni, raionul Ungheni.
Începând cu anul 1990 şi până în 1995,  a fost episcop de Bender şi vicar al eparhiei de Chişinau.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-mitropolit-moldovean-este-acuzat-ca-a-acumulat-datorii-de-peste-20-de-mln-de-ruble-rusesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19