Select your Top Menu from wp menus

Bălţi, oraş unde la marş nu se răspunde cu marş, ci cu pietre

Din  dimineata zilei, de la Balti, cum ii spun unii – capitala de nord a republicii – vesti ca de pe linia frontului.

Pana la urma, cei care s-au impotrivit marsului anuntat de „Actiunea-2012” au demonstrat ca isi indeplinesc amenintarile.

Acestia au declarat astazi, din nou, ca apara statalitatea  R.Moldova, in timp ce scandau in limba rusa si fluturau cu multe  si diverse drapele – mai putin ale  statului R.Moldova.

Contra-actiunea  de la  Balti a fost organizata  si cu intaririri  venite  din Gagauzia si personal –  a baskanului  Mihail Formuzal, de la Liga Tineretului Rus, de la PSD, PSRM, PCRM ale lui Selin, Dodon,Voronin.

Cei din tabara „contra” au facut o demonstratie de forta si atunci cand s-au incaierat cu fortele de ordine, si atunci cand au trecut de la aruncarea oualelor si rosiilor, la aruncarea pietrelor…  S-a nimerit  nu doar in politie  sau  in tabara opusa de manifestanti, ci si in jurnalisti.

Despre derularea evenimentelor  de la Balti –  Aici 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/balti-oras-unde-la-mars-nu-se-raspunde-cu-mars-ci-cu-pietre/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19