Select your Top Menu from wp menus

Cronici shOrLandene// Marina Tauber loveşte mişeleşte în liderul de partid şi al MonacOrheiului, Ilan Șor

După ce a nins o zi, iar harnica Primărie a produs două comunicate de presă despre cum, sub conducerea înţeleaptă a lui Ilan Șor, se curăță omătul prin MonacOrhei, iată că, de unde te aştepţi mai puţin, vine o lovitură mişelească.

A doua zi după ninsoare, Marina Tauber iese şi ea cu un comunicat. Tauber a anunţat că singura localitate din țară deszăpezită în totalitate este comuna Jora de Mijloc. Așa, aruncând ca şi cu un bulgăre de zăpadă umedă, primăriţa de la Jora, a  pătat chipul imaculat al primarului-nepereche Ilan Șor. Iată cum l-a răsplătit ea pe omul, partidul căruia a făcut-o şefă peste joreni!

Şi, parcă nu era deajuns, Marina a mai tras o dată în Ilan, trăgându-şi poze în plină stradă deszăpezită şi arătând cât de bine gospodărește ea la  Jora. Asta, după ce a văzut, vicleana, ca Șor nu apare în nicio fotografie din comunicatele despre curăţarea MonacOrheiului.

Chiar așa, oameni buni? Unde-i simţul? Unde-i respectul? Să protestăm! Se ursește împotriva  lui Ilan Șor! Marina Tauber vrea să ne ciordiască titlul şi traiul de Monaco!

Cronicarul ShOrLandean-MonacOrheian (pe de o parte – revoltat, pe de altă parte – devotat).

Acest articol este un pamflet şi trebuie luat ca atare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/100934-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19